donderdag 16 maart 2017 17:48
 

NO COMPROMISE IN SAFETY

Sytec is al 27 jaar succesvol op het gebied van brandpreventiesystemen. Sytec maakt het verschil als het gaat om advies, installatie, opleidingen en service. Wij richten ons volledig op dit vakgebied en dat maakt ons vak ook zo interessant. Ons team van specialisten begeleid elk project vol passie naar een tevreden eindresultaat.

 

 
woensdag 03 december 2014 23:28
JUBILEUM ADVERTENTIE

Sytec 25 jaar alles veilig!

Sytec is al 25 jaar succesvol op zoek naar de ultieme uitdaging in veiligheid. Sytec maakt het verschil als het gaat om advies, installatie en opleidingen. In brandpreventiesystemen is er geen tussenweg. Dat maakt ons vak ook zo interessant. Ons team van specialisten begeleid elk project vol passie naar een tevreden eindresultaat. Daar mogen we best trots op zijn. Net zo trots als dat wij al 25 jaar kunnen laten zien wat we waard zijn.

meisje aan hand

 

 
maandag 01 december 2014 23:51

ICC Den Haag Sytec gaat de totale brandbeveiliging verzorgen!

Courtys bouwt de nieuwe permanente huisvesting van het ICC in Den Haag. Sytec realiseert momenteel de totale brandbeveiliging voor dit imposante gebouw. Werkelijk al onze beschikbare disciplines komen hierbij aan de orde, de brandmeldinstallatie met OTi-FusionĀ® multisensor detectoren, aspiratie, geografische panelen, sprinklermeld-/gasbluscentrales, CO/LPG-detectie en type A ontruiming. De lat is hoog gelegd om de hoogst haalbare brandveiligheid te bereiken. In nauw overleg met onze opdrachtgever HIL zorgen we ervoor dat dit binnen de afgesproken planning gerealiseerd wordt. Binnenkort meer!

 

icc den haag

 

(bron foto: schmidt hammer lassen architects)