JUBILEUM ADVERTENTIE

Sytec 25 jaar alles veilig!

Sytec is al 25 jaar succesvol op zoek naar de ultieme uitdaging in veiligheid. Sytec maakt het verschil als het gaat om advies, installatie en opleidingen. In brandpreventiesystemen is er geen tussenweg. Dat maakt ons vak ook zo interessant. Ons team van specialisten begeleid elk project vol passie naar een tevreden eindresultaat. Daar mogen we best trots op zijn. Net zo trots als dat wij al 25 jaar kunnen laten zien wat we waard zijn.

meisje aan hand

 

 

ICC Den Haag Sytec gaat de totale brandbeveiliging verzorgen!


Courtys bouwt de nieuwe permanente huisvesting van het ICC in Den Haag. Sytec realiseert momenteel de totale brandbeveiliging voor dit imposante gebouw. Werkelijk al onze beschikbare disciplines komen hierbij aan de orde, de brandmeldinstallatie met OTi-FusionĀ® multisensor detectoren, aspiratie, geografische panelen, sprinklermeld-/gasbluscentrales, CO/LPG-detectie en type A ontruiming. De lat is hoog gelegd om de hoogst haalbare brandveiligheid te bereiken. In nauw overleg met onze opdrachtgever HIL zorgen we ervoor dat dit binnen de afgesproken planning gerealiseerd wordt. Binnenkort meer!

 

icc den haag

 

(bron foto: schmidt hammer lassen architects)

 

 

Sytec ontvangt Graydon Certificaat

Met trots kunnen we u melden dat Sytec B.V. nu ook het Graydon certificaat "Financieel Gezond" heeft ontvangen. Daarmee behoren wij - om in de woorden van Graydon zelf te spreken - tot de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met het certificaat bewijzen wij dat Sytec een betrouwbare partner is.

Kijk ook bij het onderdeel CERTIFICERING.

graydon certificaat financieel gezond