veiligheid-gegarandeerd

 

Sytec B.V.

Sytec B.V. is als onderdeel van de Sytec groep al sinds 1990 actief als leverancier van branddetectie systemen.De vele honderden projecten die tot volle tevredenheid van onze klanten met succes zijn afgerond, hebben er toe geleid dat de meesten nog steeds behoren tot onze gewaardeerde relaties. Door deze ervaring én intensieve trainingen van ons personeel, is Sytec inmiddels uitgegroeid tot een instituut met de meest innovatieve oplossingen voor haar marktgebied.

Naast het ontwerpen en begeleiden van branddetectieprojecten zijn wij ook actief als opleidingscentrum om gebruikers op te leiden en geautoriseerde dealerschappen te realiseren. Hierbij worden onze partners opgeleid tot branddetectie experts in hardware en software van onze systemen zodat, afhankelijk van de opleiding, bediening en/of programmering, veiligheid is gegarandeerd.

Sytec adviseert en begeleid haar partners in de actuele wet en regelgeving zodat de systemen jarenlang aan de hoogst mogelijke kwaliteit voldoen.

Het beschikbare producten- en dienstenpakket maakt Sytec tot de perfecte partner in totaaloplossingen voor uw branddetectie en repressiesystemen.