veiligheid-gegarandeerd

 

Sytec IPS B.V.

Sytec IPS B.V. is gestart in 2001 met als doel zich te richten op de industriƫle branddetectiemarkt in Nederland als partner van de adviseur en de installateur voor industriele projecten. Onze ervaring heeft geleerd dat deze projecten wezenlijk verschillen van utilliteitprojecten. Immers vragen processen met brandbare, toxische en vluchtige stoffen om een groot probleemoplossend vermogen van zowel de apparatuur als de experts.

Sytec IPS B.V. heeft daarom een specifieke werkwijze ontwikkeld voor het ontwerp en uitvoering van industriƫle projecten.
Het brede leveringspakket en de intensieve samenwerking met een selecte groep fabrikanten, heeft geresulteerd in een exclusief samengestelde productenrange die door onze ontwerpafdeling kan worden ingezet. Door deze hechte samenwerking is er tevens een grote flexibilliteit in ad-hoc aanpassingen die aansluiten op bijvoorbeeld productie en/of bedrijfsbeleid op projecten.
Hierdoor is Sytec IPS B.V. inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming waarbij de eindgebruiker grote invloed heeft in de exploitatie en het gebruik van de systemen. Met als groot voordeel dat zowel tijdens de ontwikkeling en uitvoering als in het gebruik en exploitatie, de systemen aan de hoge verwachtingen van onze relaties voldoen.