veiligheid-gegarandeerd

 

Sytec O.A.S.

Sytec OAS heeft als doel zich te richten op de ontruimingsmarkt in Nederland en Belgie én te opereren als partner van de adviseur, installateur en de eindgebruiker voor middelgrote en grote projecten. De ontruimingsapparatuur is van het fabrikaat Job-detectomat GmbH, wat garant staat voor hoge kwaliteit en voorziet in een zeer sterke prijs-kwaliteit verhouding.
De apparatuur voldoet aan de meest recente Europese regelgeving (w.o. EN-54-16) en de Nederlandse norm NEN2575 waardoor u verzekerd bent van een verantwoorde investering.

Met de vele innovatieve mogelijkheden van de apparatuur bent u er zeker van dat het systeem voldoet aan de hoogste verwachtingen voor nu en de toekomst. De ruime keus aan luidsprekers, in vorm en vermogen, voorziet in uitgebreide mogelijkheden om een verantwoorde projectie te realiseren.

Door de hoge mate van betrokkenheid en specialisme van het Sytec team, worden systemen ontworpen naar de laatste industriële standaard en regelgeving. Doordat de eindgebruiker grote invloed heeft op de exploitatie en het gebruik van onze systemen heeft als resultaat dat, zowel tijdens de ontwikkeling en uitvoering als in het gebruik en exploitatie, deze systemen aan de hoogst mogelijke verwachtingen van onze klanten voldoen.